Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

ANTICELULIT GEL KLEKA, RUZMARIN 200ml SPR

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Anticelulit gel kleka, ruzmarin, majcina dusica, nana, neven, kopriva i zalfija

Anticelulit gel iz kolekcije Stara Planinska Riznica je potpuno prirodna i veoma efikasna kombinacija čistih ekstrakata kleke, ruzmarina, majčine dušice, nane, nevena, koprive i žalfije.

Ovaj gel čisti i hrani kožu, podstiče cirkulaciju, što dovodi do bržeg razmnožavanja zdravih ćelija u medjućelijskom prostoru i istiskivanja vode, a time i toksičnih materija koje se pod uticajem štetnih faktora (pušenje, nepravilna ishrana, nedovoljna fizička aktivnost) vremenom talože.

KlekaRuzmarinNana i Limun pospešuju poremećenu kapilarnu cirkulaciju jer šire krvne sudove i dovode do boljeg protoka krvi (što omogućava hranljivim materijama da pre stignu do ćelija potkožnog tkiva i da ga regenerišu). Podstiču izbacivanje viška tečnosti sa štetnim produktima metabolizma: izumrle ćelije, bakterije, toksine, masne ćelije iz naslaga celulita, pa je samim tim i proces otklanjanja celulita brži. Kopriva i Neven hrane vezivno tkivo gradivnim materijama i podstiču bržu regeneraciju potkožnog tkiva. Majčina dušica i Žalfija čiste kožu i održavaju je zdravom.

Blago nanositi, bez masiranja, jednom ili više puta dnevno na delovima tela gde je vidljiva pojava celulita i strija, kao i na delovima tela gde je pojava celulita moguća. Preventivno, tretman ponavljati povremeno.

Namenjen je svim tipovima kože. Najbolji efekat postiže se nanošenjem gela posle tuširanja na kožu koja je temeljno istretirana Losionom za lice i telo sa antibakterijskim dejstvom. Nakon upotrebe Anticelulit gela, koža postaje regenerisana, glatka, zategnuta i zdrava.