Vaša korpa
knjige > Bibioteka DUHOVNOST ZA NOVI MILENIJUM

ANTISTRES PAKET

1,990.00
1,590.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Za praznike bez stresa - otvorite se za istinsku unutrašnju slobodu

Ovaj pažljivo odabran izbor duhovne literature pomoćiće onima koji tragaju za unutrašnjim mirom i ispunjenjem i koji osećaju potrebu za usavršavanjem sebe. Jednostavne tehnike opuštanja, disanja, koncentracije i meditacije, poezija koja otvara duhovno srce i mnogo inspirativnih i ohrabrujućih priča, aforizama i saveta pomoćiće vam da vreme praznika provedete radeći na sebi kroz otvaranje novih unutrašnjih perspektiva.

Šri Činmoj, kao istinski duhovni učitelj novog doba, pokazuje put ispunjen novom nadom, novim obećanjem i novim ostvarenjem koji dovodi u harmoniju unutrašnji život molitve i meditacije sa spoljašnjim životom akcije i dinamizma.

Antistres sprej će vam svojim trenutnim dejstvom pružiti dodatnu podršku i olakšanje kada ste pod pritiskom i osećate potrebu za ohrabrenjem i podsticajem. Miris eteričnog ulja geranijuma uneće pozitivno i toplo raspoloženje, dok će magnezijum hlorid u kombinaciji sa eteričnim uljima lavande i ruzmarina učiniti čuda za vas dovodeći vas u stanje unutrašnje ravnoteže, opuštenosti i veće slobode.