Vaša korpa
knjige > Biblioteka NOVI HORIZONTI

ASTROLOGIJA ZA DUŠU

1,200.00
960.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Idealan poklon za drage prijatelje, za duge zimske večeri.

ASTROLOGIJA ZA DUŠU - Džen Spiler

Po prvi put ikada, profesionalni astrolog otkriva tajnu svojih zapanjujuće preciznih i na duhovnom planu dragocenih astroloških tumačenja.

Izuzetan astrološki priručnik

Astrolog Džen Spiler nam daje ključ ka otkrivanju naših skrivenih talenata, najdubljih želja i načina na koje možemo da izbegnemo negativne uticaje koji nas ometaju u postizanju istinske svrhe sopstvenog života, i to zahvaljujući onome što se može videti u našoj natalnoj karti na osnovu položaja severnog mesečevog čvora. Sa uvidom i dubinom koje je nemoguće steći samo iz preseka sunčevih znaka, ovi prosvetljujući samoportreti koje nude mesečevi čvorovi mogu nam objasniti životne lekcije koje smo došli da naučimo i kako da postignemo ispunjenje i mir za kojima tragamo. Džen Spiler nam objašnjava kako da odredimo položaj severnog čvora koji je od suštinskog značaja u našoj natalnoj karti, i pruža nam detaljno tumačenje njegovog uticaja, nudeći ekskluzivne vežbe kako bi nam pomogle da se upoznamo sa praktičnim formulama za ostvarenje životnog cilja, posebnim talentima koji čekaju na nas,  pogubnim sklonostima u našoj ličnosti, zamkom ili iskušenjem iz prošlog života, životnoj motivaciji, našoj ličnosti, našim potrebama i ciljevima, profesijama koje nam odgovaraju, odnosima sa ljudim i isceljujućim afirmacijama koje nam pomažu da oslobodimo ppozitivnu energiju i ojačamo kvalitete koji nam mogu doneti istinsku sreću.

"Džen Spiler je briljantan, precizan i zadivljujući astrolog... Ova knjiga je obavezna literatura za svakoga ko se kreće duhovnom stazom ka ispunjenju sudbine svoje duše."

Harold Blumfild, dr med
autor bestselera "Kako biti siguran u nesigurnom svetu."