Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega kose

BILJNI LOSION PROTIV OPADANJA KOSE SPR

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Biljni losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti kopriva, beli luk, dragoljub i nana 

Ukoliko postoji blago opadanje ili blago perutanje kože glave, dovoljno je posle pranja Šamponom protiv opadanje kose, seboreje i peruti, dok je kosa još uvek vlažna, naneti aplikatorom Losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti na kožu glave, a potom blago utrljati i izmasirati vrhovima prstiju. Losion ne ispirati. Ovakav tretman losionom i šamponom primenjivati i preventivno kada tegobe prestanu.

Ukoliko postoji teži problem opadanja kose, perutanja ili seboreje, losion treba nanositi posle svakog pranja kose, kako je to gore navedeno, ali i svake večeri pre spavanja izmedju dva pranja (na suvu kosu). U tom slučaju kosu deliti kao za farbanje i aplikatorom naneti Losion samo na vlasište. Utrljati i ostaviti tokom noći da deluje. Ne ispirati do sledećeg pranja. Izvesno olakšanje oseti se već posle prvog pranja kose i nanošenja losiona, ali se puni efekat i otklanjanje problema očekuje posle 15-20 dana, posle čega treba nastaviti sa korišćenjem šampona i losiona preventivno kako je gore navedeno, tj. šampon po ustaljenim navikama, a losion samo nakon pranja kose.

Za najbolje rezultate protiv opadanje kose i potpunog uklanjanja seboreje i peruti preporučuje se istovremeno korišćenje šampona i losiona zajedno.