Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega kose

BILJNI ŠAMPON PROTIV OPADANJA KOSE 200ml SPR

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Biljni šampon protiv opadanja kose, seboreje i peruti - kopriva, beli luk, dragoljub i matičnjak

Blagotvorni sastojci čistih ekstrakata lekovitog bilja (koprive, belog luka, dragoljuba i matičnjaka) u visokom procentu prodiru u vlasište, dubinski revitalizuju kožu glave, ne dozvoljavaju isušivanje i perutanje, pospešuju rast i jačaju strukturu vlasi, čineći kosu bujnom i jakom.

Biljni šampon protiv opadanja kose, seboreje i peruti koristi se jednom nedeljno ili češće, shodno navikama. Šampon utrljati u vlažnu kosu i ostavti kratko da deluje, a potom temeljno isprati.

Prilikom pranja, kosu šamponirati dva puta. Posle pranja, dok je kosa još uvek vlažna, na vlasište aplikatorom naneti Losion protiv opadanja kose, seboreje i peruti. Blago ga utrljati i masirati vrhovima prstiju.

Kada prestane perutanje, opadanje kose ili seboreja (2-3 nedelje najviše), preventivno treba nastaviti sa upotrebom šampona i losiona, kako se problemi ne bi ponavljali.

Za najbolje rezultate protiv opadanje kose i potpunog uklanjanja seboreje i peruti preporučuje se istovremeno korišćenje šampona i losiona zajedno.