Vaša korpa
ajurveda > Čajevi ajurvede

ČAJ ZELENI ORGANSKI AJURVEDSKI, YOGI TEA

0.00
485.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Tananog svilenkastog ukusa, i mirisan, Green chai je laka i osvežavajuća zamena za bogati, tamni ukus tradicionalnog crnog čaja.

Ovaj čaj predstavlja spoj organskog zelenog čaja sa svežinom nane, ljutkastom notom djumbira i slatkom aromom kardamoma. Povoljne po zdravlje osobine zelenog čaja su sjajan dodatak ovom divnom ukusu. Neka svaka šolja ovog čaja probudi ljubav i saosećanje u našim srcima. Neka prepoznamo da ista neopisiva iskra života koja sija u nama sija i u svim bićima.
 

---

Jogi čajevi su načinjeni od specijalnih mešavina bilja, začina i voća. Svi sastojci koji se koriste su organski. Ne samo da svojim prefinjenim i egzotičnim mirisom očaravaju naša čula, već i uravnotežuju telesne energije i procese. Svi su načinjeni prema principima drevne ajurvedske medicine. Kroz veliki broj vrsta i namena - čajeva sa začinima, voćnih sa mentom, varijanti zelenog čaja, čajeva za žene, čajeva za opuštanje, čajeva za mršavljenje - internacionalni brend Yogi čajeva nudi nam dva dragocena dara: uživanje i ravnotežu u svim aspektima života