Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

CHANDRIKA AJURVEDSKI SAPUN

0.00
150.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

CHANDRIKA AJURVEDSKI SAPUN

U vreme kada je Šri Kešavan Vaidijar stvorio prvi CHANDRIKA ajurvedski sapun 1940. godine, ajurvedski kozmetički proizvodi se još uvek nisu serijski proizvodili, a široki slojevi stanovništva nisu bili upoznati sa lekovitim svojstvima biljaka koje čine ovaj sapun.

Chandrika se pravi od čistog kokosovog ulja, sandalovog ulja, ulja pačulija i drugih biljaka. Ne sadrži nikakve životinjske masti i nije testirana na životinjama. U potpunosti se sastoji od čistih biljnih ulja. Chandrika pruža priliku prirodi da se brine o vašoj koži.

Dejstvo osnovnih sastojaka Chandrike:

  • Kokosovo ulje: hrani, vlaži i daje koži sjaj
  • Divlji djumbir: ublažava iritaciju kože i sprečava infekcije i osip
  • Ulje lime: osvežava i hladi, daje obilnu penu koja prodire u dublje slojeve kože i zateže pore
  • Ulje hidnokarpusa: sprečava kožne probleme, osipe i alergije
  • Ulje pomorandže: zateže pore, sprečava bubuljice i fleke na koži
  • Sandalovo ulje: hladi, osvežava i nežno parfimiše vašu kožu

Chandrika je počela sa izvozom 1959. godine i od tada je osvojila mnoge nagrade za kvalitet kako u Indiji, tako i u inostranstvu. Danas se ovi sapuni naširoko koriste u SAD, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, Rusiji, Ukrajini itd. Vreme je da i vi otkrijete zašto.

Da li vam je potreban odmor od svakodnevne upotrebe hemikalija?

Chandrika sapun je ekonomičan i prijatan promoter zdravlja kože. Umesto da kožu svakodnevno izlažete velikom stresu zbog neprestane izloženosti štetnim hemikalijama, sintetičkim surfaktantima, sastojcima životinjskog porekla i toksinima koji se nalaze u vašim najdražim komercijalnim sapunima i kupkama, okrenite se zdravijoj opciji i osetite kako vaša koža ponovo počinje da diše i da se raduje.

Smatra se da koža kontroliše 63% svih telesnih funkcija. Pružite svojoj koži odmor od hemikalija i probajte sa potpuno prirodnim Chandrika sapunom. Chandrika se proizvodi od prefinjenih biljnih ekstrakata i visoko kvalitetnih biljnih ulja. Uvozi se iz Indije i ima predivan, egzotičan miris. Poklonite sebi ovaj zdrav i luksuzan ali veoma pristupačan prirodni proizvod.

Ako patite od bilo kakvih kožnih problema, uzimajte Trifala čurnu (Triphala Churna) jedan do dva puta dnevno na prazan stomak ili preparate na bazi biljke Nim (Neem) ili kombinovano. Izbegavajte namirnice kiselog ukusa, prženu hranu i sve industrijske proizvode i preradjevine.