Vaša korpa
osnovne namirnice > Zdravi napici

Eterra MORINGA ČAJ 100g

0.00
780.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Moringa zeleni čaj – zdravi gutljaji

Svi koji su pili Morigna zeleni čaj tvrde da su dobili neverovatnu energiju, iako ovaj napitak ne sadrži kofein koji se nalazi u drugim energetskim pićima, kafi ili drugim čajevima.

Moringa zeleni čaj kontroliše nivo glukoze u krvi i dijabetičarima poboljšava san. Poseduje antioksidantna svojstva koja poništavaju efekte slobodnih radikala. Bogat je katehinskim polifenolima.

Poznato je da je Moringa zeleni čaj koristan kod reumatizma, artritisa, visokog nivoa holesterola, kardiovaskularnih oboljenja, infekcija, pada imuniteta. Pojačava oštrinu vida. Ubija bakterije koje stvaraju zubni plak. Uništava bakterije i sprečava trovanje hranom.

Kombinacija i sastav Moringa zelenog čaja vrlo su uravnoteženi i jedinstveni. Sadrži izuzetno visok sadržaj minerala kao što su magnezijum, kalcijum i fosfor, dovoljne količine gvoždja, cinka i bakra, hroma i 18 od 20 esencijalnih aminokiselina, esencijalnih blokova za sintezu proteina u telu koji su važni za imuni sistem.

Moringa zeleni čaj sadrži gotovo sve vitamine poput vitamina A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E, K, više od 46 antioksidantidanata i nedavno otkriveni zeatin. Zeatin otvara vrata hranljivim materijama, pušta ih i prati do mesta gde su potrebne ćelijama i na taj način osigurava da se svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i aminokiseline apsorbuju u telu.