Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

Eterra MUKUNA U PRAHU 150g

0.00
890.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Mukuna u prahu je super hranljiva biljka, koja se hiljadu godina upotrebljava u Aziji za lečenje depresije, poboljšanje plodnosti, ukupnog zdravlja i opšte dobrog raspoloženja.

Mukuna u prahu (Mucuna Pruriens) – super hranljiva biljka

Super hrana Mukuna je zapravo mahunarka. Osim prehrambeno-farmaceutskih elemenata, njena zrna sadrže 20-35% proteina. Super hranjiva Mukuna sadrži i inhibitore enzima za metabolizam belančevina, koji mogu biti smanjeni preradom.

Sadrži L-DOPA, upotrebljiv u borbi protiv Parkinsonove bolesti. Povećava testosteron. Afrodizijak je jer poboljšava libido i ima dobar utjecaj na impotenciju i erektivnu disfunkciju. Stimuliše stvraranje hormona.
Analgetik je pošto smanjuje grčeve i olakšava bolove. Snižava šećer u krvni i krvni pritisak. Reguliše često uriniranje, snižava temperaturu i sprečava kašalj. Smiruje i smanjuje oštećenja nerava. Snižava holesterol.

Mukuna u prahu pomaže kod mršavljenja. Deluje protivupalno. Ostala korisna svojstva super hrane Mukune su da pomaže u sprečavanju i odstranjivanju kamena u bubregu. Pomaže kod nadutosti.
Stimuliše centralni nerni sistem. Dobra je kao menstrualni stimulans. Podstiče bolji I dublji san. Smanjuje telesnu masnoću, celulit, bore I poboljšava izgled kože. Održava gustoću kostiju. Povećava
mišićnu masu.