Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

GARSINIJA KAMBODŽA - SAGOREVAČ MASTI

0.00
1,590.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

GARSINIJA KAMBODŽA - SAGOREVAČ MASTI

120 kapsula

Smršajte 4-7kg za mesec dana!

OPIS PROIZVODA

Garsinija Kambodža je danas u svetu najefikasniji i najbezbedniji preparat za gubljenje kilograma. Smršajte 4-7 kg za mesec dana ili do 12 kg za dva meseca koristeći ovaj čudotvorni preparat.

• smanjuje apetit
• sprečava stvaranje i skladištenje masti
• sagoreva kalorije
• topi kilograme
• povećava nivo serotonina
• povećava nivo energije
• 100% prirodno rešenje bez GMO, pesticida i hemikalija

O BILJCI

Garsinija Kambodža je slatka tropska biljka u obliku zelene bundeve. Potiče iz plodne jugozapadne Azije i Indije, koje su riznica prirodnih resursa pogodnih za ljudsko zdravlje. U svom sastavu sadrži hidroksicitrinsku kiselinu za koju je poznato da blokira akumilaciju masti u telu. Dakle, nema više skladištenja masti, a kada ih telo ne stvara, ono sagoreva postojeće. Štaviše, ona potiskuje apetit, sprečava emotivno prejedanje, smanjuje stres i povećava energiju. Garsinia Kambdža je revolucionarno otkriće koje će rešiti globalne probleme poput gojaznosti koja dovodi do zdravstvenih problema, bolesti srca, dijabetesa tipa 2 i visokog holesterola.

Skinite kilograme bez velike muke!

NAČIN DELOVANJA

Hidroksicitrična kiselina iz Garsnija Kambodže blokira enzime i stvara nove načine kojim se ugljeni hidrati pretvaraju u energiju. Garsinija Kambodža pretvara ugljene hidrate u glikogen, šećer koji je potreban ogranizmu za energiju. Time organizam postaje zadovoljan jer ima dovoljno energije, smanjuje se apetit, a osećaj gladi nestaje.

Garsinija Kambodža je 100% prirodan proizvod koji će doneti revolucionarne rezultate ako imate problem sa viškom težine, nezaustavljiv apetit, stalni osećaj gladi, ako ste skloni emocionalnom prejedanju i taloženju masnog tkiva. Proizvod je preporučen od strane brojnih klinika i renomiranih lekara. Na potpuno prirodan način izvanredno se bori sa problemom prekomerne težine. Promenom enzimskog toka u sistemu za varenje tope se masti, smanjuju se kilogrami i osećate da imate mnogo više energije.

Četiri načina na koja će Garsinija Kambodža da olakša vaš život:

 1. Blokira masti
  Blokiranjem enzima odgovornog za pretvaranje ugljenih hidrata u masti, Garsinija kambodža postavlja granicu skladištenju masnog tkiva.
 2. Topi masti
  Garcinija Kambodža pretvara masti u glikogen koji je istovremeno odličan izvor energije i brzo topi masti.
 3. Potiskuje apetit
  Pretvaranjem masti u glikogen vaš mozak dobija informaciju da vam je stomak pun i da vam hrana nije potrebna.
 4. Poboljšava raspoloženje
  Garsinija kambodža povećava lučenje serotonina, hormona zadovoljstva koji poboljšava raspoloženje i zbog toga niste podložni prejedanju zbpg emocionalnog stresa.

Okrenite novi list u odnosu na Dijabetes tipa 2!

Ljudi oboleli od dijabetesa tipa 2 imaju veliki razlog da se zainteresuju za čudesnost Garsinije Kambodže. Ona zapravo olakšava način na koji telo koristi glukozu (šećer koji je potreban ćelijama da skladište energiju). Jedno laboratorisko istraživanje pokazalo je da su ispitanici koji su uzimali Garsinija Kambodžu imali manje insulina od ispitanika koji je nisu uzimali. Pored toga, Garsinija Kambodža može poboljšati stanje holesterola u krvi, smanjenjem triglicerida i lošeg holesterola.

Nova stres terapija!

Prejedanje zbog emocionalnih problema često je posledica stresa, a u današnje vreme stresne situacije su postale svakodnevna pojava. Garsinija Kambodža ne samo što podstiče lučenje hormona sreće, serotonina, nego i kontroliše lučenje hormona stresa, kortizola, odgovornog za taloženje masnog tkiva oko stomaka. Sa Garsinijom nema više masnog tkiva i nema više stresa!

NAČIN UPOTREBE

3 kapsule pola sata pre jela sa čašom vode.
Kod prekomerne gojaznosti (preko 15 kg. iznad normale) 3 puta dnevno po dve kapsule.

 

Proizvodi Simple steps Beograd