Vaša korpa
osnovne namirnice > Proizvodi od soje i zamena za meso

Kobasica vegetariana ljuta posno 250g Soya food

0.00
230.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Kobasica vegetariana

Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Puni se u veštačko crevo, dijametra 22mm. Pošto u sebi ne sadrži sirovine animalnog porekla, proizvod je pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih, ili bilo kojih razloga izbegavaju mesne proizvode. 

Kobasica vegetariana je idealan dodatak za pravljenje sendviča, ili raznih predjela (ruska salata…). Takodje  se može  pržiti, grilovati,  kuvati, dinstati sa  povrćem, u supama, čorbama.

Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja, aroma, 

Proizvod ima ružičastocrvenu boju, sa vidljivim beličastim delićima tofua, i usitnjenim TSP, ukus je prijatno slankast, sa blagom ljutinom, svojstvenog mirisa sa blagom aromom dima, i može da se narezuje  u tanke nareske.

U 100 g proizvoda ima oko: proteina 14 g, ugljenih hidrata 2 g, masnoće 11 g. Energetska vrednost je 168 Kcal (702 KJ) na 100g.

Kobasica vegetariana čuva se na temperaturi od 1 do 4 C. ako se pravilno čuva proizvod je uptrebljiv najmanje 60 dana. Nakon otvaranja potrošiti u roku od tri dana.

Komercijalno pakovanje: 250g 

Alergen info: proizvod sadrži soju, i pšenični gluten, mogući tragovi susama, slačice.