Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

KREMA ZA NEGU NOGU 100ml SPR

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Krema za negu nogu iz kolekcije Stara Planinska Riznica je veoma efikasan preparat uz čiju će pomoć Vaše noge ostati zdrave i negovane. Kombinacija ekstrakata nevena i hajdučke trave blagotvorno deluje na kožu nogu, stvarajući zaštitni sloj koji štiti od upalnih procesa i gljivičnih infekcija.

Hidrira i regeneriše ispucalu i grubu kožu, sprečavajući ponovno isušivanje. Glicerinska podloga ove kreme održava maksimalnu hidrataciju kože.

Ključna uloga nevena u ovoj kremi jeste dejstvo njegovog uljanog ekstrakta koji sadrži  etarsko ulje, tanine, šećere, likopen, proteine, karotinoide, kalendulin, minerale i gorke supstance. Uljani ekstrakt nevena stimuliše prokrvljenost kože, deluje antibakterijski i antiseptično pa je vrlo efikasan protiv različitih zapaljenja, gljivičnih infekcija i kožnih bolesti, kao što su ekcemi i akne.

Hajdučka trava sadrži etarsko ulje, flavonoide, vitamin K, tanine i organske kiseline. Snažno je antibakterijsko sredstvo protiv stafilokoka, ešerihije, kandide i dr. Deluje na smirivanje upala, gnojnih procesa i rana.

Krema za negu nogu je namenjena za svakodnevnu negu nogu, ali se može  koristiti i za laktove, kolena i sve druge delove tela na kojima se javlja gruba, suva i ispucala koža. Veoma brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.