Vaša korpa
knjige > Biblioteka Zdravlje

LJUBAV, MEDICINA I ČUDA

0.00
900.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

LJUBAV, MEDICINA I ČUDA - dr Berni Zigel

 

Knjiga dr Bernija Zigela jedna je od onih koje vam mogu promeniti život.

Poznati američki lekar u ovoj čudesnoj knjizi svedoči kako je od klasičnog hirurga i onkologa postao - lekar iscelitelj. Šta se promenilo u njegovom životu, u njegovom odnosu sa pacijentima i šta je naučio od svojih - izuzetnih pacijenata. Za početak, obrijao je glavu, da bi bio bliži pacijentima, kojima je opadala kosa zbog zračenja... Istina je, ljubav leči, rak je izlečiv, čuda se dogadjaju svakoga dana kod - izuzetnih pacijenata!

"Ja ništa ne mogu da učinim za vas, ako vi ne volite sebe, ako niste spremni da se menjate, ako nemate hrabrosti da se suočite sa svojom bolešću... Bezuslovna ljubav je najbolji imunološki stimulans, i svaki čovek poseduje samoiseeljujuću moć", poručuje Dr Zigel.

Ova knjiga može biti od velike pomoći svakome ko se suočio sa bolešću opasnom po život - rakom, ejcom, leukemijom... Za dr Vladetu Jerotića i dr Vuka Stambolovića to je jedna od najznačajnijih knjiga posvećenih zdravstvenom prosvećivanju.

"Ovo je prva knjiga koju bih preporučio studentima medicine", kaže dr Stambolović u pogovoru ove knjige.

U predgovoru, dr Jerotić govori o značaju psihe za naše zdravlje."Rak je simbol, najveći od svih bolesti, koji pokazuje da je nešto pogrešno u životu pacijenta, opomena da mora da krene drugim putem..."