Vaša korpa
osnovne namirnice > Zdravi napici

NERA SIRUP 500ml

0.00
2,655.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Neera je specijalan, potpuno prirodan i jednostavan program za pročišćenje tela od toksina, za skidanje viška kilograma, za podmladjivanje i usporavanje procesa starenja…

Šta je Neera sirup?

Tim švajcarskih stručnjaka za alternativnu medicinu na čelu sa dr K. Bejerom je izradio recept za Neera sirup od palminog drveta koji se koristi specijalno u Neera programu i limunovoj dijeti. Oni su početkom 80-tih godina XX veka otkupili pravo za patentiranu limunovu dijetu od naturologa Stenlija Barouza i počeli da je distribuiraju po čitavoj Evropi, a zatim i po čitavom svetu. Ali, ubrzo su otkrili da javorovom sirupu koji se koristio u toj dijeti nedostaju neki važni koenzimi i minerali koji su posebno potrebni tokom jednog takvog ozbiljnog posta kakav podrazumeva limunova dijeta; to je bio razlog što mnogi ljudi nisu mogli da dovrše ceo program. Nakon pet godina laboratorijskih ispitivanja i stotina testova, načinili su sirup koji je mešavina nekoliko vrsta azijskih palmi (arenga i kitul palmi iz kišnih prašuma, nipah palmi iz močvara, palmira palmi sa severa Šri Lanke, i jedne retke vrste kokosove palme) i najčistijeg organskog javorovog sirupa klase C +. Tako je pronadjena karika koja nedostaje u poznatoj limunovoj dijeti – a to je Neera sirup.

Uz svaku limenku Neera sirupa dobijate brošuru sa detaljnim uputstvima za sprovodjenje Neera programa za mršavljenje i detoksikaciju.