Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

ORIGANOL STRONG KAPSULE 60 kom

0.00
1,875.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE

Origanol Strong soft gel kapsule sadrže organsko ulje divljeg origana. Proizvod je namenjen pre svega osobama koje teže podnose direktno uzimanje ulja divljeg origana.

Origanol Strong se preporučuje se kod infekcija respiratornog, gastrointestinalnog, urinarnog, genitalnog sistema i kože, kao i kod oslabljenog imuniteta.
  • Moćno deluje protiv bakterija, gljivica i parazita
  • Jača odbrambene snage organizma
  • Prevencija protiv virusnih i bakterijskih infekcija
  • Veoma jak antioksidans
  • Komforan za upotrebu

Prema brojnim istraživanjima, glavni antibakteriski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Što je veći procenat karvakrola u origano ulju, ulje je cenjenije i efikasnije. Dokazano je da origano ulje ne dozvoljava bakterijama da dišu i u veoma kratkom periodu ih ubija. Tako da ne dozvoljava njihovu mutaciju i otpornost. Origano ulje ubija čak i već mutirane bakterije. Origano ulje može pomoći kod svih problema uzrokovanim mikroorganizmima. Postoji veliki broj naučnih studija koje dokazuju moć divljeg origana. Još 1910. potvrdjeno je da je ulje divljeg origana najjači biljni antiseptik na svetu.

Sastav: 
U svom sastavu sadrži organsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum), hladno cedjeno, nerafinisano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea) i organski riblji želatin.
Koncentracija: 1:10 (origano ulje:maslinovo ulje)
Sadržaj karvakrola: 80%
Softgel kapsule su izradjene od ribljeg želatina.

Način primene: 
​Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 softgel kapsula tri puta na dan, posle jela sa čašom vode
Deca starija od 6 godina: 1 softgel kapsula, dva puta na dan, posle jela sa čašom vode

Napomena: Kontraindikovano je uzimanje kod anemije, težih oštećenja jetre i bubrega, alergija na origano biljku i kod antikoagulantne terapije.

Pakovanje: 60 kapsula