Vaša korpa

VELEPRODAJA

                      HEMA-KHEYA-NEYE VELEPRODAJA

                                                  

       U našoj veleprodajnoj ponudi nalaze se proizvodi vrhunskog kvaliteta koje uvozimo direktno od proizvođača. Već dugi niz godina imamo uspešnu saradnju sa nekoliko renomiranih svetskih kompanija. Trudimo se da na domaćem tržištu ponudimo retko kvalitetne proizvode koji su povoljni po ljudsko zdravlje, po najpovoljnijim cenama i uslovima plaćanja.


HEMA-KHEYA-NEYE VELEPRODAJA je trenutno u mogućnosti da Vam ponudi:
 

1. KRUPNU I SITNU HIMALAJSKU KRISTALNU ROZE SO, najčistiju so na planeti uvoz iz Pakistana

 

2. ORGANSKI MISO, TAMARI, ŠOJU, UMEBOŠI ŠLJIVE I UMEBOŠI SIRĆE, PIRINČANO SIRĆE, NIGARI, BANČA I KUKIČA ČAJ - vrhunske proizvode MUSO kompanije iz Japana

 

3. OVSENE MEKINJE I OVSENE PAHULJICE FORTIN - uvoz iz Nemačke 

 

4. MAGNEZIJUM HLORID GEL I MAGNEZIJUM HLORID SPREJ koje pravimo od Nigarija uveženog od MUSO kompanije iz Japana
  

       Takođe, u svojoj veleprodajnoj ponudi koju neprestano proširujemo, nudimo i veoma interesantnu literaturu iz oblasti zdravlja, duhovnosti i nauke novog doba. Sva zidanja u veleprodajnoj ponudi objavila je izdavačka kuća Hema-Kheya-Neye iz Beograda.
 

5. KNJIGE izdavačke kuće Hema-Kheya-Neye iz Beograda 
 

       Ukoliko ste zainteresovani da sarađujete sa nama kao pravno lice i da nabavljate naš asortiman po veleprodajnim cenama, molimo Vas da nam se obratite putem „kontakt“ stranice ili na telefon naše veleprodaje 011 245 20 25 ili putem mejla i da nam dostavite Vaše kontakt informacije; mi ćemo Vas nakon toga kontaktirati u najkraćem roku da bismo razmenili potrebnu dokumentaciju, posle čega ćete imati mogućnost da od nas poručujete robu po veleprodajnim cenama.

Vaša,

HEMA-KHEYA-NEYE VELEPRODAJA

kontakt adresa: hknofis@gmail.com