Vaša korpa
knjige > Biblioteka NOVI HORIZONTI

POMIRITE SE SA SOBOM

1,550.00
990.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

POMIRITE SE SA SOBOM - Dragiša Milovanović

„Najsrećniji je onaj ĉovek koji je uĉinio srećnim najviše drugih ljudi“
                                                                                                                Didro

 

Kapitalno delo POMIRITI SE SA SOBOM,DRAGIŠA MILOVANOVIĆ koja daje odgovore na pitanja: Ko sam? Gde sam? Kuda idem?
Plodan je spoj bogatog životnog iskustva,neumornog istraživanja raznorodnih tema I domena ljudskog života I duboke težnje za saznanjem Istine koja je skrivena ispod površine stvari.
U njoj ćete naći I mnogo praktičnih saveta kako da shvatite I razrešite prividne protivrečnosti svakodnevnog života,kako da steknete dublje uvide u funkcionisanje svoje psihe,kako da steknete više mira I radosti u životu.
Sve je ovo protkano I potkrepljeno stvarnim pričama iz života autora I njegove porodice,prijatelja,poznanika, suseda, što ovom delu daje I posebnu pripovedačku draž.
Literatura za one koji veruju u sebe,u snagu promene,u mogućnost boljeg i srećnijeg života.Ako želite da saznate mnogo više o duši i skrivenim prirodnim zakonima koji deluju u čoveku ovo je pravi izbor za vas. Fenomenalna knjiga koja je većini ljudi koji su je pročitali promenila život iz korena. Ako se odlučite da je kupite I da je pročitate,budite sigurni da će I Vama promeniti život. 442 strana.Izdavač „Goja“, 2007 god.Tvrd povez; 20cm;Treće dopunjeno izdanje.
Na koricama piše da je drugo dopunjeno izdanje,ali to je bila greška u štampi.
ISBN 978-86-86813-01-5

Zaista vredno delo koje treba pročitati.
Dragiša Milovanović rođen je u Požarevcu. Veći broj godina proveo je u Austriji kao jedan od vodećih menadžera svetski poznate kompanije, kasnije rukovodeći i sopstvenom uspešnom internacionalnom organizacijom. Poslednjih godina živi u svojoj zemlji, posvetivši se proizvodnji „Vitaplex programa zdrave ishrane` i baveći se markentingom pomaže trgovcima da unaprede posao.
Objavio je knjige: „Put u uspešnu trgovinu` „Odlazak u svet` „Put u zdravu ishranu`, „Pomiriti se sa sobom` „Biti ili ne biti vegetarijanac`, „Demokratske skice` „Budućnost Srbije` „Zdrava ishrana za početnike` I i II deo, „Uspešna trgovina` i „Setva i žetva`. On je pisac,uspešan biznismen sa internacionalnom reputacijom, ugledan gradjanin i produhovljen čovek koji mirno živi u svom rodnom Požarevcu.Čovek koji je do sada u svom sedam decenija dugom životu prošao put od multimilionera do skromnog duhovnog čoveka ,isključivo svojim odlukama.Njegova supruga Sandra F.Milovanović je napisala knjige „Mlin naš nasušni“, „Serbian e-mail“.