Vaša korpa
ajurveda > Čajevi ajurvede

PUKKA ZELENI ČAJ

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Pukka zeleni čaj je nafinija mešavina tri vrste zelenog čaja. To su: organski senča, ootu i suoi gang čaj od čitavog lista.

Pukka zeleni čaj: Nasao je iz čvrste namere i volje da se stvori čaj superiornog ukusa i finoće. Uloženo je svo iskustvo i odabrani su najfiniji varijeteti ručno branog zelenog čaja: senče, ootu i suoi gang od najboljih uzgajivača u Kini, Indiji i Vijetnamu, a zatim se lagano sušio čitav list kako bi zadržao svoj fantastičan, delikatan ukus.

Bilje se hiljadama koristi za očuvanje zdravlja. Ovo je jedinstvena mešavina. Ovladani su izvanredni zdravstveni potencijali zelenog čaja.

Uživajte u zdravlju.

Šta je Pukka?

Reč sama znači odlično i autentično. Ta reč je u srcu ovoga čaja – od izbora najfinijeg dela biljke do stvaranja jedinstvenih i delikatnih mešavina ukusa.

Zbog te reči korišćeno je samo organski gajeno bilje kupovano sa tržišta udruženja Fairtrade koje uzvraća zemljama Trećeg sveta.

Osim toga, od svake prodaje Pukka čaja ili bilja odvaja se u Fond za zaštitu prirode WWF (World Wildlife Fund) i u druge ekološke kampanje i projekte.

Pukka trostruki zeleni čaj je nastao sa najdubljim ubedjenjem da stvarajući vezu izmedju bilja i ljudi stvara se zdraviji, održivi svet za sve nas. A vama zahvaljujući, uzgajivačima i neverovatnom bilju - raste i strast da i dalje nastaju najukusnije mešavine čajeva sveta koji su

·         Organski
·         Sertifikovani od Fairtrade udruženja Trećeg sveta
·         Etički gajeni
·         Kosher

Upotreba

Natapati dva do tri minuta tek proključalom i tek malo ohladjenom vodom.