Vaša korpa
energetska zastita > PXD SISTEM

PXD EKSTRAKT OD KOMBUHE

0.00
3,000.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

PXD EKSTRAKT OD KOMBUHE

Kombuha-tečnost prestavlja simbiotsku zajednicu kvasaca i drugih mikroorganizama bogatu fermentima (enzimima).

PXD EKSTRAKT od kombuhe je potpuno prirodan proizvod dobijen od pravilno fermentisane kombuha-tečnosti primenom posebne opreme i pod posebnim fizičko-hemijskim uslovima. Ekstrahuju se najvažniji produkti fermentacije kombuha-tečnosti, odstranjuje se voda, višak sirćetne kiseline i svi aktivni mikroorganizmi. Tako se dobija stabilan preparat s dugim vekom trajanja. PXD EKSTRAKT od kombuhe dejstvuje deset puta jače i brže od kombuha-tečnosti. PXD EKSTRAKT od kombuhe sadrži L-mlečnu kiselinu, jednu od najjačih antikancerogenih supstanci i glukuronsku kiselinu koja je glavni čistač krvi. Ovu kiselinu, koja se prirodno stvara u jetri, možemo naći jedino u kombuha-tečnosti. PXD EKSTRAKT od kombuhe je bogat vitaminima B1, B2, B6, C i nijacinom.

Iskustva brojnih korisnika pokazuju da regeneriše i čisti jetru, pluća, bubrege i creva, stvara zdravu krv (kod anemije) reguliše pritisak i nivo holesterola i triglicerida u krvi i povećava elastičnost vena i arterija (kod tromboze); pomaže kod grčeva u mišićima; otapa kamen u žuči i bubregu, razbija ciste, miome i tumore; jača mikrocirkulaciju i reguliše rad prostate; vraća kosi prirodnu boju; služi za ispiranje gnojnih rana, kose i stopala.

Sportisti ga zovu "energetska bomba" jer posle petnaest minuta od uzimanja preparata telo dobija izuzetnu energiju pošto se prirodna detoksikacija organizma manifestuje kroz osećaj viška energije. Prokrvljenost mišića je mnogo jača i redovnim korišćenjem uz fizičko vežbanje dobija se na kvalitetnoj mišićnoj masi bez upotrebe steroida.

Upotreba: Dovoljne su dve-tri kafene kašičice dnevno za preventivno delovanje. Preporučljivo je da se ne unosi tečnost pola sata pre uzimanja PXD EKSTRAKT, a pola sata posle uzimanja preparata treba obavezno popiti dve čaše vode radi brže detoksikacije organizma. Dobro je da se preparat zadrži dva-tri minuta u ustima i da se onda proguta. Kod težih bolesti preporučuju se tri supene kašike dnevno.

Dijabetičarima se preporučuje sledeći način upotrebe jedna kafena kašika ekstrakta rastvori se u 2 dl hladne vode i pije tokom dana. Kako nivo šećera opada, tako povećavati dozu.

PXD EKSTRAKT sadrži: glukuronsku kiselinu, L-mlečnu diselinu, folnu kiselinu, sirćetnu kiselinu, proteine, saharozu, glukozu, fruktozu, vitamine B1, B2, B6, C i nijacin.

Rok trajanja: dve godine.