Vaša korpa
energetska zastita > PXD SISTEM

PXD MEDALjON

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

PXD MEDALjON

Pravi balans bioenergije u organizmu. To je dvostrani lični zaštitnik koji štiti od svih vrsta elektromagnetnih zračenja:

  • Podzemnih vodenih tokova
  • Kosmičkog zračenja (Hartmanova i Kerijeva globalna mreža)
  • Elektromagnetnoih zračenja koja dolaze iz dalekovoda,nosača gradske mreže, transformatorskih stanica, Antena, električnih aparata... itd.

Dvostrani medaljon koji potpuno balansira energiju u organizmu što je vrlo bitno za održavanje dobrog zdravstvenog stanja, pojačava fizičku izdržljivost za oko 40% te smanjuje umor i hronični umor.

Pozitivno deluje na: srce i krv, pluća i bronhije, tiroidu i timus, jetru, pankreas i slezinu, rad srca i cirkulaciju. Reguliše krvni pritisak, pomaže u oporavku nakon infarkta, pri lečenju upale pluća i tuberkuloze kao i kod žutice i hepatitisa tipa A.

Preporučuje se sportistima radi postizanja vrhunskih rezultata, svima radi održavanja nivoa bioenergije u organizmu,te osobama koje su u toku dana izložene velikim opterećenjima.

ROK TRAJANJA: neograničen, do fizičkog uništenja.

Način upotrebe: Nosi se oko vrata kao medaljon, u visini srca. Strana sa sitnim lavirintom se nosi  ka spolja, a strana sa  nazubljenim okvirom  se nosi do tela. Uveče se stavlja ispod čaršava u visini donjeg dela ledja sa sitnim lavirintom okrenutim prema podu. Prazni se jedanput u toku dana 3 minuta ispod mlaza hladne vode.

VAŽNA NAPOMENA: PXD BIOSNAGA NIJE NAKIT I NE SME GA KORISTITI DRUGA OSOBA JER JE NAPRAVLJEN OD NANO  KRISTALA METALA I TO JE LIČNI ZAŠTITNIK. OSOBE KOJE IMAJU UGRAdjEN PEJSMEJKER NE SMEJU GA KORISTITI.

U Institutu BION u Ljubljani je izvršeno testiranje biopolja na kontrolnoj i eksperimentalnoj grupi i utvrdjeno je pozitivno delovanje na: endokrini sistem, urogenitalni sistem, probavni trakt, pankreas, mišićni sistem, snagu moždane cirkulacije, hipofizu, disajni sistem, probavni sistem, energiju srčanog mišića.