Vaša korpa
dodaci ishrani > Lekovite gljive

REIŠI GORKA GLJIVA 50g

0.00
680.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Reishi gljive rastu u mnogim delovima sveta, uključujući i Evropu ali nisu posebno kulinarski popularne zbog svog izrazito gorkog ukusa. Koriste se kao izuzetno jak stimulans u kineskoj medicini već preko 4.000 godina. U Aziji ove gljive se takodje nazivaju i "gljive besmrtnosti" zbog njihove sposobnosti da produže dobro zdravstveno stanje čoveka i njegov život.
Ova gljiva spada u deset najefektivnijih prirodnih lekova uopšte!!! Ovo je posebno potvrdjeno u istraživanjima u Japanu i SAD poslednjih godina.

Lečenje gljivama Reishi daje neverovatne rezultate u borbi protiv nesanice i nervoze.

- U Kini, pacijenti oboleli od Hepatitisa B, tretirani sa Reishi gljivom u 92,4% slučajeva su dali izuzetne rezultate.
- Prilikom ispitivanja Reishi gljive u Linus - Pauling Institutu za nauku i medicinu na 250 pacijenata obolelih od tumora, gde konvencionalna medicina nije dala rezultate, primećeno je da tretiranje Reishi gljivama u većim dozama u kombinaciji sa vitaminom C daje neverovatne rezultate. Produkcija antitela se drastično povećala, nestale su infekcije, aktivirao se imuni sistem a posebno T - ćelije.
- U dozama većim od 5gr Reishi gljiva je dala pozitivne efekte u borbi protiv tumora pluća, moždanog tumora, tumora jetre, tumora bubrega i raka pankreasa. 


PRIPREMA I KONZUMIRANJE:

Mogu se koristiti ucelo ili kao listići za spremanje čaja ili supe. Reishi gljive se mogu naći u prahu (tablete) i kao visokokoncentrovani ekstrakt za pomoć već obolelim osobama.

- Savetuje se upotreba sa vitaminom C. Ukoliko se koristi kao čaj obavezno koristiti limun, a ako je i u tom slučaju jako gorko onda čaj zasladiti medom. Šećer nipošto ne koristiti kao zasladjivač!