Vaša korpa
knjige > Biblioteka Zdravlje

REVOLUCIJA ZELENIH KAŠASTIH SOKOVA

0.00
600.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

REVOLUCIJA ZELENIIH KAŠASTIH SOKOVA - Viktorija Butenko

Radikalan pomak prema prirodnom zdravlju

Zahvaljujući pionirskom radu Viktorije Butenko na temu sirove hrane, ishrana koja se sastoji od povrća za vas više neće predstavljati problem. 

U potrazi za pravilnom i zdravom ishranom zeleni kašasti sokovi predstavljaju jednostavno i efikasno rešenje.

Zbog konzumiranja prerađene i brze hrane, preopterećenosti poslom i stresa koji osećamo dok jedemo s nogu, mali broj nas se u modernoj životnoj trci hrani barem donekle uravnoteženom ishranom. Čak i ukoliko nismo vidljivo bolesni, možda patimo od nedostataka koncentracije, nesanice, tromosti ili bilo kojih drugih brojnih simptoma uzrokovanih nedostatkom hranljivih materija. Revolucija zelenih kašastih sokova cilja na vraćanje ravnoteže u svakodnevnu ishranu.

Odgovor Viktorije Butenko je ukusan i hranljivim materijama bogat zeleni kašasti sok. Budući da zahteva malo vremena za pripremu, zeleni kašasti sok predstavlja najlakši način da u vašu ishranu ponovo uključite dugo zanemarivano voće, povrće i zeleniš. 

Sa preko 200 recepata, knjiga Revolucija zelenih kašastih sokova nudi jednostavna rešenja, dovoljnu raznolikost da vaše nepce održi zadovoljnim, a da telu pruži sirove sastojke sa neophodnim hranljivim materijama.