Vaša korpa

Home

NOVA KNJIGA MULDAŠEVA

NOVA KNJIGA MULDAŠEVA!!!

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da uživo slušate besedu autora
i direktno učestvujete
u razgovoru sa dr. Muldaševim
na promociji knjige „
VODIČ PO ZAGONETNIM MESTIMA NAŠE PLANETE

~ u lavirintima nepoznatog ~
u četvrtak, 21. septembra 2017. god. u 19h u
RUSKOM DOMU
ul. Kraljice Natalije 33, Beograd


 

Pozivamo vas na promociju nove knjige: „Vodič po zagonetnim mestima naše planete“ akademika prof. dr. Ernsta Muldaševa, autora dve izuzetno poštovane i čitane knjige kod nas „Od koga smo postali“ i „U potrazi za gradom bogova“ koje je objavila naša izdavačka kuća.
Ova knjiga je posebna po tome što su u njoj predstavljeni najnoviji utisci sa mnogobrojnih ekspedicija prof. Ernsta Muldaševa, koje je u vidu intervjua prikupio ruski novinar Nikolaj Zjatkov. Priča počinje daleke 1988. godine i završava se 2014. godine. U ovoj knjizi čitalac će se upoznati sa mnogim zagonetnim mestima na planeti i pokušajem naučnika da objasne ono što je tajanstveno i nepoznato sa naučne i filozofske tačke gledišta. Knjiga je pisana za širok krug čitalaca.
Prezentacija knjige će se održati u četvrtak, 21. septembra u 19 časova u prostorijama Ruskog doma u Beogradu. Autor lično dr. Muldašev koji gostuje u Beogradu, će sam govoriti o svojoj knjizi, odgovarati na pitanja i potpisivati knjigu, a posetioci će moći i da razgovaraju sa njim i da mu postavljaju pitanja.
-ulaz je slobodan-