Vaša korpa
knjige > Bibioteka DUHOVNOST ZA NOVI MILENIJUM

SPORT I MEDITACIJA - NOVA KNJIGA

0.00
1,450.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

SPORT I MEDITACIJA - Izbor iz dela Šri Činmoja

Otkrijte unutrašnju dimenziju sporta

Meditacija se sve više primenjuje u najrazličitijim ambijentima – kod kuće, na radnom mestu i u školi. Kako, medjutim, meditacija može da nam pomogne u fizičkim vežbama i našim sportskim dostignućima?

Šri Činmoj je osnovao Šri Činmoj Maraton Tim u uverenju da se sport i meditacija na prirodan način uzajamno dopunjuju. Tokom 40 godina on je neumorno razvijao ovu sferu aktivnosti i inspirisao pokretanje mnogih sportskih dogadjaja i trčanja na duge staze koji pomeraju granice mogućeg, poput trenutno najduže trke na svetu na 3100 milja.

Knjiga Sport i Meditacija sakupila je sve te niti mudrosti u jedan predivan tom, u kome se nadahnjujući pasusi o tome šta se sve kroz meditaciju može postići spaja sa praktičnim savetima o tome kako da dobijemo najbolje rezultate od naših treninga. Knjiga takodje posebno ističe oštroumne uvide u taj unutrašnji aspekat sporta koje su dali neki od velikana atletike, devetostruki nosilac Olimpijskog zlata Karl Luis, Tatjana Lebedova nosilac Olimpijskog zlata u skoku u dalj, legenda bodibildinga Bil Perl, zatim Pol Tergat i Tegla Lorupe - nosioci rekorda u disciplini maratonskog trčanja.

Format: 162 x 215mm
Broj strana: 196, pun kolor
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja: 2016.

Izdavač Hema-Kheya-Neye Beograd