Vaša korpa
dodaci ishrani > Dijetalni proizvodi

SUPER GREEN MIX 6 130g

0.00
840.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Super green mix, zeleni miks od šest mladih dragocenih biljaka:

hlorela, spirulina, mladi ječam u prahu, mlada pšenica u prahu, nopal kaktus, lucerka alfalfa u prahu

Hlorela

Hlorela je jednoćelijska mikroalga koja sadrži najveću koncentraciju hlorofila od poznatih biljaka. Ona takodje sadrži obilje beta karotina (provitamina A), raznih karotinoida, vitamina C, gvoždja i belančevina.

Mladi ječam u prahu

Napitak od mlade ječmene trave u prahu istovremeno osvežava i povećava nivo energije. To je izuzetno koncentrisana hrana koja se sastoji od svežih izdanaka ječma koji su bogat izvor hlorofila, vitamina, minerala, mikroelemenata i enzima.

Mlada pšenica u prahu

Pšenična trava u prahu istovremeno osvežava i povećava nivo energije. Sadrži prirodne vitamine, minerale, mikroelemente i enzime. Naše telo lako može da ih apsorbuje jer njeno varenje ne zahteva mnogo energije, pa je bez problema mogu koristiti i oni koji imaju probavnih problema.

Lucerka (alfalfa) u prahu

Napitak od klica lucerke (alfalfa) istovremeno osvežava i povećava nivo energijje. To je izuzetno koncentrisana hrana koja se sastoji od svežih klica lucerke koje su bogat izvor hlorofila, vitamina, minerala, mikroelemenata i enzima. Ima mnoga blagotvorna dejstva na naš organizam: doprinosi jačanju imuniteta, balansira mikrofloru creva i deluje preventivno protiv pojave čireva na organima za varenje...