Vaša korpa
Istrazivanja > Iz svakodnevnice u san

Iz svakodnevnice u san

Veliki pritisak svakodnevnice često nas goni da skratimo prirodno vreme spavanja. Tu su naši svakodnevni poslovi i naše uobičajeno: "Samo još ovo... evo sad ću, samo da završim..."

Svetlosni zagadjivači, a i sve opšte odlike sredine u smiraju dana nimalo nam ne pomažu da se pripremimo za počinak.

A onda ujutru ustajemo pod pritiskom, još uvek umorni. U kafi i snažnoj muzici tražimo spas, a to su samo točkovi zamajca svakodnevnice u koji upadamo ponovo i ponovo i ponovo...

Umoru nikad kraja...

A mogli bi u san da ponesemo jedan mali dar iz svakodnevnice! San će nam biti dublji, čvršći i blagotvorniji. Jutra će nam biti radosnija, a dan manje napet.

Pomozimo telu da reguliše nivoe serotonina i melatonina i da se odmori preko noći.

  

Priprema:

Pomešajmo jednostavno malo Himalajske soli i prirodnog meda stavimo pod jezik pred spavanje. Pomešajmo med i so u odnosu pet prema jedan, i svako veče sa tom mešavinom ispod jezika udjimo u san.

Tako lako, uz malo soli iz kuhinje... iz svoje svakodnevnice predjimo u miran san...

Upotreba:

Kada ste spremni za spavanje, uzmite kašiku ove mešavine i stavite pod jezik. Neka se lagano otopi.

Blagodeti:

Himalajska so sadrži oko 84 minerala i minerala u tragovima, medju kojima i magnezijum. Magnezijum deluje tako što smanjuje količinu kortizola, hormona stresa u mozgu, dopuštajući vam da se opustite i duboko naspavate.

Svi znamo da je med izuzetno moćan kao namirnica i da je dejsto meda na mnogo načina blagotvorno. Uz to, u kombinaciji sa Himalajskom solju med podržava obnavljanje tela tokom sna i pomaže isceljenju jetre i raznih ćelija u telu.

Uzimanje kašike prirodnog meda pred spavanje opskrbljuje jetru zalihama glikogena, dok istovremeno podržava jetru da obnovi telo tokom odmora kroz procese detoksifikacije, cirkulacije krvi, kroz regulisanje hormona i kroz druge funkcija. Pored toga, prirodni med takodje doprinosi da se melatonin, koji je veoma važan za visoko kvalitetan san, otpušta u mozak.

 

zdrava_hrana_u_beogradu
cena

470,00

din.
zdrava_hrana_u_beogradu
zdrava_hrana_u_beogradu
cena

150

din.
zdrava_hrana_u_beogradu