Vaša korpa
Istrazivanja > Savršeno čist i mirisan veš

Savršeno čist i mirisan veš

Želite savršeno čist i mirisan veš, a da pri tom uštedite energiju i skratite vreme pranja?

Uz organski i prirodan EcoNanoGreen deterdžent za veš to je moguće

Živimo u brzom vremenom, svakodnevici koja ima žustar tempo, a taj ritam se nikome ne prilagodjava. Brza hrana, brze navike, brze emocije. Kao da je najveći deo svega što nas okružuje dobilo taj epitet “brzog življenja”, bez nečeg konkretnog i smislenog.

Kao što je boravak u kuhinji sveden na minimum, isto se dogodilo i sa ostalim kućnim “obavezama”. To, ipak, ne znači da sve što je brzo da je i kuso. Brzi zdravi recepti, zasnovani na sirovoj ili kratko termički obradjenoj hrani, pružaju sve što je potrebno od hranjivih sastojaka. Sličan princip je uveden i u kozmetici, kada su u pitanju brzopotezno šminkanje ili farbanje za tren oka pomoću tehnološki usavršenih preparata. Kada je hemija u pitanju, ni tu nije ništa drugačije. Proizvodi su veoma jaki i efikasni (setite se samo raznih odmašćivača, kao i sredstava za uklanjanje kamenca) i dostupni su svuda.

Nameće se pitanje – koliko su zdravi po ljudski organizam i okolinu?
EcoNanoGreen linija je apsolutno zdrava i bezbedna.


EcoNanoGreen – deterdžent koji čuva i zdravlje i veš

EcoNanoGreen Projekat je linija prirodnih i potpuno biorazgradivih proizvoda namenjenih za čišćenje i prečišćavanje kućnog okruženja, odnosno životnog prostora putem nanotehnologije. Nanotehnologija se bavi molekularnom strukturom površina i manipulacijom samih molekula. U nanotehnologiji se koriste čestice veličine izmedju 1 i 100 nanometra u različitim procesima proizvodnje novih materijala široke upotrebe (nanometar je jednak 1 milijarditom delu metra).

Nanočestice obezbedjuju veću aktivnu površinu delovanja u istoj količini, u odnosu na standardne čestice. Pokazale su se kao izuzetno efikasne prilikom uklanjanja štetnih čestica iz vazduha, vode i različitih površina. Upravo iz razloga što prirodni elementi poseduju pojačanu aktivnost, nije potrebno dodavanje sintetičkih jedinjenja kako bi povećala njihovo dejstvo. Tako je vrlo jednostavno moguće eliminisati supstance koje iritiraju i oštećuju kožu, organe za disanje, oči.

EcoNanoGreen deterdžent za pranje veša posebno je pogodan za dečju odeću, kao i za sve osobe koje su sklone alergijama, bilo na koži ili disajnih organa. Ako se redovno koristi, uočiće se smanjenje ili potpuni nestanak tegoba poput: osipa, ekcema, psorijaze, svraba.

Pored toga što je ekonomičan, čuva okolinu i što je PH neutralan, EcoNanoGreen deterdžent je i 100% prirodan. Biljke koje čine njegov sastav su:

♦ aloja vera (protivupalno dejstvo, povećava čvrstinu i elastičnost kože),
♦ argan (pozitivno deluje na kožna oboljenja, regeneriše ćelije),
♦ ruzmarin (antioksidant širokog spektra),
♦ valerijana (štiti od infekcija, ima umirujuće dejstvo),
♦ žalfija (poseduje protivupalna, antiseptička i antibakterijska svojstva, efikasna i protiv kožnih oboljenja),
♦ lavanda (antibakterijska, antivirusna i antigljivična svojstva, efikasna kod kožnih oboljenja),
neven (snažno deluje na sve vrste upalnih procesa, moćan antioksidant, antiseptik, regeneriše tkiva),
♦ lipa (antibakterijsko i antigljivično dejstvo, deluje protivupalno, smanjuje grčeve, antioksidant, preporučuje se kod anksioznosti ),
♦ majčina dušica (antibakterijska svojstva, pozitivno deluje na kožu, otklanja budj i gljivice, protiv raznih štetočina),
♦ hamamelis (pozitivan učinak na oštećenu kožu, štiti kožu od UV zračenja, usporava proces starenja kože, odličan za kućno čišćenje jer uklanja sve vrste bakterija).

Savršeno čist veš u kratkom vremenskom roku

Ne samo da je prirodan, organski i da lepo miriše zahvaljujući prirodnim ekstraktima, on je i biorazgradiv, te je tako idealan za životnu sredinu. Pri tome ne sadrži nikakve veštačke boje, izbeljivače, konzervanse, arome, niti bilo kakve sintetičke dodatke. Ono što je veoma bitno, to je činjenica da je ovaj deterdžent veoma efikasan već na 30 stepeni pranja veša, bilo mašinskog ili ručnog. Time ne samo da štedi preko potrebno vreme (kojeg nam svima uvek nedostaje), već i električnu energiju, vodu, ali i novac.

Iz svega navedenog, slobodno se može reći da je EcoNanoGreen deterdžent nove generacije. Efikasan, ekonomičan, daje brze i sjajne rezultate, a pri tom zdrav i pogodan za sve osobe (najmladje, kao i one osetljive ili alergične na neke sintetičke supstance/hemikalije).

Ovaj mirisni deterdžent potiče iz Italije i trenutno se na našem tržištu može naći u amabalaži zapremine od 1l. Nije testiran na životinjama. Za kratko vreme je zadobio mnogo vernih i zadovoljnih korisnika, koji su, isprobavši ga, uvideli sve njegove prednosti. I ne žele da ga menjaju.

Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i zdravlje vaših najmilijih.

Poručite ovaj sjajan proizvod po ceni od samo 890 dinara.

Kupovinom EcoNanoGreen deterdženta za veš uštedećete sebi vreme i novac, poboljšaćete opšte stanje organizma i učinićete pozitivan korak ka očuvanju sveta oko sebe.

 

Autor: Milica Tasovac