Vaša korpa
prirodna kozmetika > Nega tela

TONIK ZA LICE ZA SVE TIPOVE KOŽE 100ml

0.00
0.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

Bezalkoholni tonik izradjen je na bazi bio hidrolata lavande i ruže.

Hidrolati ili floralne vode su sirovine koji nastaju prilikom procesa proizvodnje etericnih ulja. Ove aromatične vode sadrže samu esenciju onoga sto je sadržala sama biljka od koje su izradjeni. Hidrolat ruže pogodan je za negu suve i zrele kože. Odličan je ovlaživač, pa je stoga odličan za negu svih tipova kože kojoj nedostaje vlaga. Hidrolat lavande neguje kožu, pogotovo osetljivu, a takodje i aknoznu i upaljenu. Na kožu deluje regenerativno, pročišćujuće i rashladjujuće. Ima ulogu u održavanju vlažnosti kože,kao i u njenoj zaštiti od vetra i visokih temperatura.

Takodje, tonik sadži i ale vera gel koji ubrzava regeneraciju kože, smanjuje njenu iritaciju i izrazito je vlaži. Koži vraća zategnutost i elastičnost. Namenjen je za čišcenje i negu svih tipova kože koju prati problem dehidratacije, odnosno ne sadrži alkohol te se osim za čišćenje lica koristi i za dodatnu hidrataciju.

Koristi se u dve faze: prvo se naprska na tufer vate kojim se zatim očisti lice, a potom se tonik direktno naprska nakožu lica i ostavi se da se osuši. Nakon tonika nanosi se krema odgovarajuća za tip kože. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu - ujutru i uveče.

Ovaj proizvod ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse.