Bogat je antioksidansima koji su nezamenljivi borci u borbi protiv infekcija, glavobolje, dijabetesa i opšte slabosti organizma, a pri tom je izuzetno ukusan i pruža bogatu aromu! Naučna istraživanja potvrđuju da cimet deluje pozitivno kod dijabetesa, gastritisa, bakterijskih infekcija i drugih bolesti. Na Istoku se med i cimet smatraju darom prirode i koristi se za lečenje mnogih bolesti i psihičkih stanja. Njegova svojstva su brojna: poboljšava aktivnost mozga ublažava reumatske bolove reguliše nivo šećera u krvi pomaže u mršavljenju pomaže kod upala i infekcija ublažava probavne smetnje smanjuje količinu lošeg holesterola uklanja gljivične infekcije ublažava menstrualne tegobe pozitivno deluje na raspoloženje U svetu se najviše ceni cejlonski cimet sa Madagaskara, a nakon njega i onaj sa Cejlona i sa Sejšela.
Sastav: Cejlonski cimet u prahu iz organske proizvodnje Zemlja porekla: Madagaskar
Za regulaciju šećera u krvi preporuka je da se koristi pola kašičice cejlonskog cimeta na dan. Bogata, a u isto vreme blaga aroma Cejlonskog cimeta oplemeniće ukus vaših toplih napitaka i slatkiša, a može se dodavati i u kaše i muslije da vas osnaži i oraspoloži od ranog jutra.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS