Vaša korpa
osnovne namirnice > Zdravi napici

COLD PRESSOK - Ja-Na-Nas - 500ml

0.00
595.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

JA-NA-NAS

Svi obožavaju ovaj sok zato što je zdrav, osvežavajući i veoma ukusan! Ananas je bogat antioksidansom vitaminom C (220 odsto dnevnih potreba nalazi se u ovoj boci) i Vi ćete sigurno uživati u svakom gutljaju ovog soka punom enzima, fito hranljivih sastojaka i bromelaina, koji će utoliti Vašu želju za nečim slatkim a Vašem organizmu pomoći da sagori masti.

Sastojci *organskog porekla:

Ananas - diuretik, antikoagulans, čisti pluća, smanjuje mukus, umanjuje bol, bogat manganom koji je odličan za kosti i artritis, dobar za trudnice –uspešno smanjuje jutarnju mučninu i gorušicu. Vitamini A,C, kalcijum, kalijum, mangan, bromelain, protaliktički enzim odličan kod upala i problema sa varenjem.

Jabuka* – odličan antioksidans, bogata vlaknima, utiče na smanjenje holesterola i zadebljanja krvnih sudova, smanjuje rizik od bolesti kardiovaskularnog sistema.

Nana* – prirodni stimulans, koristi se protiv stresa, depresije i glavobolje. Sadrži ruzmarinsku kiselinu, izuzetnu u lečenju respiratornih problema i alergija. Ima smirujući efekat na digestivni trakt i pomaže proces varenja. Odličan izvor gvoždja, karotena i vitamina C.