Divka je mešavina prženog ječma i korena cikorije, za belu kafu sa prirodno visokim sadržajem inulina iz cikorije. Pije se zaslađena, sa dodatkom kravljeg mleka ili biljnog mleka za što bolji ukus. Podseća na kafu, ali ne sadrži kofein. U sastav Divka kafe ulazi: prženi ječam 70%, prženi koren cikorije 30%.
Sastav: prženi ječam 70%, prženi koren cikorije 30% Sadrži najmanje 40% ekstrakta topivog u vodi. Sadrži 2 – 4% inulina iz cikorije.
Divka kafa se priprema tako što se u 400 ml vode (količina za 2 napitka) stavi 2 kašike (oko 20g) Divke i zagreva se do ključanja. Zatim se skloni i ostavi da se slegne. Odlije se pola kuvanog napitka, doda se mleko i zasladi se po želji.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS