Zapravo, ako na precizan način ne poznajemo ono što jedemo, ne možemo očekivati da makrobiotikom kontrolišemo naše zdravlјe. Zadovolјiti se time što ćemo neku namirnicu okvalifikovati kao „dobru” ili „lošu” pokazuje daje naše rasuđivanje slepo. Zato su bolesti veoma rasprostranjene i pored visokog nivoa trenutnih naučnih saznanja. Procesi proizvodnje namirnica su isto toliko važni koliko i sama priroda namirnica. Izaberite namirnice po vašoj proceni, zahtevajte precizna obaveštenja o njima i čuvajte se prevara koji dolaze sa raznih strana… Žak Mitler (Jacques Mittler) je rođen 1937. godine, a sa makrobiotikom se upoznaje 1965. godine, i uči je od najstarijih učenika Žorža Osave u Evropi. Zanimanje aeronautičkog inženjera napušta 1972. godine i posvećuje se zanatskoj proizvodnji bioloških proizvoda. Već više od 35 godina organizuje predavanja i seminare širom sveta, a autor je više knjiga o makrobiotici i metafizici.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS