Posno, bez holesterola, bez aditiva! Seitan ili tzv. “pšenično meso” u vidu šnicli proprženih uz dodatak tamari sosa i pikantnih začina. Izvanrednog je ukusa, u vegetarijanstvu i makrobiotici omiljeni delikates. Sejtan ili tzv. “pšenično meso” u vidu šnicli proprženih uz dodatak tamari sosa i pikantnih začina. Izvanrednog je ukusa, u vegetarijanstvu i makrobiotici omiljeni delikates. Brzo daje osećaj sitosti i odličan za zimsku ishranu. Posno, bez holesterola, bez aditiva.
Sastav: pšenični gluten, biljno ulje, soja sos, morska so.
Ugrejati na tiganju i služiti umesto mesa. Može se jesti i hladan, dodati u sendvič ili iseckati u salatu. Ideja za hranjivu vegansku salatu: Iseckajte sejtan na kockike, prepržite ga u tiganju sa još malo tamarija i dodajte u zimsku vitaminsku salatu.
Komentar ili pitanje biće objavljeno ukoliko je u skladu sa politikom firme.
HEMA-KHEYA-NEYE ǀ 2022
PROGRAMIRAO ǀ TEKOMS