Vaša korpa
knjige > Biblioteka NOVI HORIZONTI

VODIČ PO ZAGONETNIM MESTIMA NAŠE PLANETE Muldašev

0.00
980.00 din.
ODABERITE KOLIČINU IZ PADAJUĆEG MENIJA I SAČEKATI DA JE KORPA REGISTRUJE

VODIČ PO ZAGONETNIM MESTIMA NAŠE PLANETE - E. MULDAŠEV - N. ZJATKOV

Ova knjiga je posebna po tome što su u njoj predstavljeni najnoviji utisci sa mnogobrojnih ekspedicija prof. Ernsta Muldaševa, koje je u vidu intervjua prikupio ruski novinar Nikolaj Zjatkov. Priča počinje daleke 1988. godine i završava se 2014. godine. U ovoj knjizi čitalac će se upoznati sa mnogim zagonetnim mestima na planeti i pokušajem naučnika da objasne ono što je tajanstveno i nepoznato sa naučne i filozofske tačke gledišta. Knjiga je pisana za širok krug čitalaca.

IZ PREDGOVORA:

"Koje su najvrednije osobine za čoveka koje su prisutne u mladosti, a sa odrastanjem se gube? Ja mislim da su to ljubopitljivost i ljubav. Ali, ovo zapažanje nije dogma i nema apsolutnu vrednost. Na sreću, oko nas ima ljudi koji i u zrelom uzrastu čuvaju neki njima svojstven "pokretač": želju da vole i budu voljeni, silnu žudnju da odgonetnu i shvate ono što je, reklo bi se, već odgonetnuto i nepobitno izneto u spisima o naučnim dostignućima.
Jedan od autora knjige... Ernst Muldašev, spada baš u takve ljude. Potreba da prevazidje granice ustaljenog i uobičajenog omogućila mu je da načini nekoliko otkrića koja donose ogromnu korist ljudima koji boluju od očnih oboljenja. Osim toga, težnja da shvati stvari u njihovom punom obimu, da zaviri iza betonskog zida akademskih tabu postulata, omogućila mu je da iznese nekoliko interesantnih hipoteza o nastanku života na Zemlji i postojanju čoveka na našoj planeti..."
                                                              Nikolaj Zjatkov, glavni urednik nedeljnika "Argumenti i fakti"

 

 

 
 
Muldašev u Beogradu, na promociji knjige
"Vodič po zagonetnim mestima naše planete"
koja se održala 21.9.2017. u Ruskom domu.
 
 

Knjige Ernesta Muldaševa koje možete naručiti na našem sajtu: