Vaša korpa

O NAMA

Hema-Kheya-Neye je posvećena širenju svesti o uticaju zdrave hrane na kvalitet života. Na našim internet stranama možete pronaći korisne savete o ishrani, recepte i obilje raznovrsnih makrobiotičkih, organskih proizvoda.

 

 

- - - FILOZOFIJA - - - Hema-Kheya-Neye (Kapetan Zlatnog Broda) je preduzeće koje je osnovano 1999. godine u Beogradu sa idejom da kroz saradnju sa svojim prijateljima i kolegama doprinese promovisanju zdravijeg stila života, kao preduslova za ljudsku sreću. Trudimo se da u saradnji sa svojim kupcima  ponudimo od srca svoje znanje, usluge i proizvode birajući pre svega zaista kvalitetan asortiman proizvoda po što je moguće nižim cenama. Kroz našu ponudu želimo da služimo ljudima i da podelimo svoje znanje i ponudimo naše srce.

Zahvaljujemo se svim našim mnogobrojnim, vernim potrošačima, pre svega na mogućnosti koju nam pružaju da se bavimo jednim ovako lepim radom, ali i na mnogobrojnim savetima i primedbama iz kojih smo stekli dragocena saznanja i uvide kako bismo svakodnevno mogli da ispravljamo svoje nedostatke.

Iz arhive